Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Zapraszam ] Na Server Team Speak 2

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem własny server ci którzy chcą pograć w warrocka mogę się na niego zalogować logowanie w każdym innym celu a nie do celów rozmowy podczas gry = BAN

IP- nie podaje ponieważ mam zmienne

nazwa server - A4 TECH_WR

Godziny otwarcia servera

poniedziałek 13:20

wtorek 14:00

środa 15:00

czwartek 13:00

piątek 13:00

sobota 9:30

niedziela 10:00

nie podaje godzin zamknięcia bo nie jestem w stanie tego określić :)

Można składać tu także aplikacje na Moderatorów kanałów na moim serverze :D

zapraszam na server :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Taa tylko kto przed tą godziną siedzi na kompie no chyba że do szkoły nie chodzi :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

dzięki za zrozumienie :) no ale większość chodzi raczej do szkoły :D a ja kompa nie będę miał teraz cały czas włączonego przeważnie jak włączę o tych godzinach co są tam wypisane to server powinien być aktywny do około godziny 22:00 :D ZAPRASZAM

Opublikowano

Robisz wszystko tak jak na obrazku i będziesz widział mój server :D

teraz jest aktywny :)

teamspeakc.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Jestem teraz do około 21 bede :D wbijać!!!!!

Opublikowano

Server już wyłączyłem włącze jutro około 9:00

@edit up

codec: speex 12.3 kbit :D

@down już ci napisałem

Opublikowano

Taki serwer raczej nie ma sensu. Z godzinami otwarcia ? Jeśli już chcesz ściągnąc ludzi, to będą oni chcieli grać w różnych godzinach.

Rozumiem, że "sam dla siebie jesteś hosterem" (serw nie stoi na płatnej platformie) i stąd działa tylko przy włączonym twoim komputerze ?

Jeśli już chcesz coś takiego organizować to proponuję albo zostawiać włączony komputer, albo wykupić jakieś sloty ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ok . ALE zrobiłem to tylko dla że tak powiem zabawy już raz grałem z jakimiś kolesiami z mpc jak ktoś będzie chciał to wejdzie. :) w weeken to server będzie prawie cały czas czynny no może między 12:00 - 14:00 bedzie wyłaczony ( na forsie nie śpię xD )

Zapraszam jutro między 9:00 a 11:00 wolne sobie zrobiłem :P

a potem około 12:30 włączę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...